Wie zijn wij?

Alle onze kittens worden in de leefruimte geboren en getogen. Zo zijn ze 13 weken bij ons, zodat ze ons en de grote coons kennen. Deze andere leren de kittens ook veel bij zoals de mama dat doet. Ze hebben de ruimte om te spelen, ontdekken en om eigen rustplekjes te zoeken. We brengen ze groot met veel knuffels en kusjes.

Hoe werken wij?


Wij zijn een kleine cattery in het Vlaams Brabantse tegen Leuven. Wij zijn verliefd geworden op het ras maine coon. Eerst deden we shows met onze castraten en dan hebben we beslist op ons te focussen op het fokken van deze geweldige beestjes. Ikzelf ben een verpleegkundige in de psychiatrie met een groot hart voor diertjes. Mijn moeder werkt eveneens in de zorg. Samen met mijn moeder, vader,broer zorgen we voor onze schatjes en alle lieve kittens.

hoe adopteer ik een kitten?


Wij vragen aan alle mensen die interesse hebben om een kitten te adopteren bij ons, om eens kennis te maken met ons, onze coons en met onze werkwijze. Je contacteert ons en je maakt een afspraak. Bevalt je onze cattery en je wilt een kittens van bij ons? Dan als er geen beschikbare kittens, kom je op onze lijst terecht! Je kan natuurlijk altijd kiezen wanneer je een kitten wil of uit welke combinatie die wij doen.

Je ben verliefd geworden op een coontje? Wat geven wij verder?

Bezoekrecht om de 14 dagen!


*Elke week foto's toegestuurd!


*Wettelijke vaccinaties

*gekastreerd of gesteriliseerd (bij wet verplicht)


*gezondheidsverklaring van de dierenarts